Wesprzyj leczenie zwierząt 86 2030 0045 1110 0000 0331 0040
Przekaż swój 1% na leczenie cierpiących zwierząt KRS 0000406362
Zespół
Grzegorz Leśniewski – Prezes Fundacji

Absolwent Politechniki Warszawskiej, a także studiów podyplomowych na Wydziale Prawa i Administracji UKSW oraz  w Katedrze Zarządzania Projektami SGH. W sektorze organizacji pozarządowych i działalności społecznej wykorzystuje kilkunastoletnie doświadczenie zdobyte w jednostkach publicznych i biznesie. Autor niekonwencjonalnych rozwiązań wspierających podejmowanie strategicznych decyzji oraz zarządzanie przepływem informacji w procesach obsługi organów statutowych. Prywatnie, główne zainteresowania skupia na kształtowaniu postaw obywatelskich podejmując szereg inicjatyw pro bono adresowanych do dzieci i młodzieży. Prezes Zarządu Stowarzyszenia Absolwentów Liceów Wojskowych SALW-a.

lek. wet. Monika Myziak – członek Rady Fundacji

Lekarz weterynarii, absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Uczestnik wielu konferencji, szkoleń oraz warsztatów prowadzonych przez światowej klasy specjalistów medycyny weterynaryjnej. Liczne praktyki studenckie oraz współpraca zawodowa z lecznicami pozwoliły jej uzyskać wysokie kompetencje merytoryczne oraz bezcenne doświadczenie. Przeprowadzka do Warszawy zaowocowała współpracą z dr hab. Markiem Galantym, co miało decydujący wpływ na jej dalszy rozwój zawodowy. Wieloletnia praca na samodzielnym stanowisku w wyspecjalizowanych lecznicach weterynaryjnych pozwoliła jej na uzyskanie wysokich kwalifikacji zawodowych oraz szerokiego uznania i zaufania właścicieli czworonogów. W Fundacji zajmuje się wszystkim, co jest związane z leczeniem zwierząt, w tym również przygotowaniem warsztatu weterynaryjnego.

Karolina Wojtczak - członek Rady Fundacji

Członek Okręgowej Izby Radców Prawnych w Warszawie wpisana na listę radców prawnych pod numerem WA–8092; absolwentka Wydziału Prawa Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie; włada językiem angielskim i hiszpańskim.
Specjalizuje się w zagadnieniach z zakresu prawa cywilnego, w szczególności prawa obrotu nieruchomościami, prawa handlowego i gospodarczego oraz ochrony danych osobowych.

Artur Konefał - koordynator ds. projektów strategicznych i rozwoju

Absolwent wydziału farmaceutycznego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego, w 2009 roku ukończył studia na kierunku biotechnologia farmaceutyczna. W 2011 roku ukończył podyplomowe studia na UW związane z zarządzaniem sprzedażą w ramach programu „Podyplomowe Studia Menedżerskie dla kadr nowoczesnej gospodarki”.

Główny obszar zainteresowania zawodowego to pharmamarketing oraz projekty badawcze. Dzięki kierunkowemu wykształceniu z łatwością nawiązuje współpracę z liderami opinii (KOL’s) oraz buduje relacje z organizacjami działającymi w obszarze ochrony zdrowia.

Od 2009 roku nieprzerwanie związany z branżą farmaceutyczną. Obecnie pełni funkcję Prezesa Zarządu w spółce Neo-Vinci, zajmującej się kompleksowym tworzeniem strategii multichanelowych dla firm farmaceutycznych oraz weterynaryjnych, jak również budowaniem ścisłej współpracy ze środowiskiem naukowym/medycznym.

Bożena Łysik – główna księgowa

Pani Bożena skrupulatnie pilnuje naszych fundacyjnych finansów. Doświadczenie w dziedzinie księgowości zdobywała obsługując zarówno wielkie koncerny, jak i małe firmy rodzinne. Dlatego też żadne tajemnice rachunkowości nie są dla niej straszne. Pani Bożena nadzoruje najbardziej newralgiczny obszar działalności Fundacji i dlatego jest jednym z bardziej istotnych, jeśli nie najważniejszym punktem naszego zespołu. Prywatnie przemiła, optymistycznie nastawiona do świata i bliźnich osoba.

Wesprzyj leczenie zwierząt