Wesprzyj leczenie zwierząt 86 2030 0045 1110 0000 0331 0040
Zespół
Izabela Augustyn-Mrzygłód - Prezes Fundacji

Jestem kobietą, która jakiś czas temu zdała sobie sprawę, że urodziła się po to, żeby mieć wpływ na kształtowanie rzeczywistości, która ją otacza. Dzięki wielu talentom, które szczęśliwie posiadam tj. kreatywność, niekonwencjonalne działanie, umiejętność słuchania i wyciągania wniosków, a przede wszystkim determinacja w osiąganiu celów, z sukcesami od lat realizuję projekty społeczne oraz marketingowe zarówno w organizacjach non-profit, jak i  spółkach komercyjnych.

Jestem najlepszą matką na świecie, która popełnia błędy i nie wszystko rozumie, ale kocham swoje dzieci, ochraniam i jestem z nich zawsze dumna.

Jestem osobą, która ma wiele pasji i zainteresowań, o których nie wspomnę w tej krótkiej charakterystyce.

Pamiętam małą ośmioletnią dziewczynkę, która przez dwa lata, codziennie po szkole chodziła do pobliskiego gospodarstwa dokarmiać pańskie zagłodzone psy. Moja miłość do czworonogów kształtowała się od najmłodszych lat, aby w końcu, w życiu dorosłym przerodzić się w pracę na rzecz cierpiących zwierząt.

Swoje działania łączę z wrażliwością na krzywdę ludzi oraz braci mniejszych, dlatego podejmuję się projektów, które mają na celu zmianę ludzkiej mentalności w podejściu do naszych czworonogich przyjaciół.

Obecnie, jako Prezes Fundacji Towarzystwo Weterynaryjne, jestem na właściwym miejscu.

lek. wet. Monika Myziak – członek Rady Fundacji

Lekarz weterynarii, absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Uczestnik wielu konferencji, szkoleń oraz warsztatów prowadzonych przez światowej klasy specjalistów medycyny weterynaryjnej. Liczne praktyki studenckie oraz współpraca zawodowa z lecznicami pozwoliły jej uzyskać wysokie kompetencje merytoryczne oraz bezcenne doświadczenie. Przeprowadzka do Warszawy zaowocowała współpracą z dr hab. Markiem Galantym, co miało decydujący wpływ na jej dalszy rozwój zawodowy. Wieloletnia praca na samodzielnym stanowisku w wyspecjalizowanych lecznicach weterynaryjnych pozwoliła jej na uzyskanie wysokich kwalifikacji zawodowych oraz szerokiego uznania i zaufania właścicieli czworonogów. W Fundacji zajmuje się wszystkim, co jest związane z leczeniem zwierząt, w tym również przygotowaniem warsztatu weterynaryjnego.

Karolina Wojtczak - członek Rady Fundacji

Członek Okręgowej Izby Radców Prawnych w Warszawie wpisana na listę radców prawnych pod numerem WA–8092; absolwentka Wydziału Prawa Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie; włada językiem angielskim i hiszpańskim.
Specjalizuje się w zagadnieniach z zakresu prawa cywilnego, w szczególności prawa obrotu nieruchomościami, prawa handlowego i gospodarczego oraz ochrony danych osobowych.

Artur Konefał - koordynator ds. projektów strategicznych i rozwoju

Absolwent wydziału farmaceutycznego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego, w 2009 roku ukończył studia na kierunku biotechnologia farmaceutyczna. W 2011 roku ukończył podyplomowe studia na UW związane z zarządzaniem sprzedażą w ramach programu „Podyplomowe Studia Menedżerskie dla kadr nowoczesnej gospodarki”.

Główny obszar zainteresowania zawodowego to pharmamarketing oraz projekty badawcze. Dzięki kierunkowemu wykształceniu z łatwością nawiązuje współpracę z liderami opinii (KOL’s) oraz buduje relacje z organizacjami działającymi w obszarze ochrony zdrowia.

Od 2009 roku nieprzerwanie związany z branżą farmaceutyczną. Obecnie pełni funkcję Prezesa Zarządu w spółce Neo-Vinci, zajmującej się kompleksowym tworzeniem strategii multichanelowych dla firm farmaceutycznych oraz weterynaryjnych, jak również budowaniem ścisłej współpracy ze środowiskiem naukowym/medycznym.

Bożena Łysik – główna księgowa

Pani Bożena skrupulatnie pilnuje naszych fundacyjnych finansów. Doświadczenie w dziedzinie księgowości zdobywała obsługując zarówno wielkie koncerny, jak i małe firmy rodzinne. Dlatego też żadne tajemnice rachunkowości nie są dla niej straszne. Pani Bożena nadzoruje najbardziej newralgiczny obszar działalności Fundacji i dlatego jest jednym z bardziej istotnych, jeśli nie najważniejszym punktem naszego zespołu. Prywatnie przemiła, optymistycznie nastawiona do świata i bliźnich osoba.

Wesprzyj leczenie zwierząt